Aerodrom "Nikola Tesla" ponovo otvoren za saobraćaj, dojave o bombama bile lažne

Aerodrom "Nikola Tesla" od 22 časa i 30 minuta je ponovo otvoren za avio-saobraćaj. Prema nezvaničnim informacijama, dojave o bombama su bile lažne.
Aerodrom "Nikola Tesla" ponovo otvoren za saobraćaj, dojave o bombama bile lažne
Foto: 021.rs
"Zahvaljujemo se putnicima na strpljenju i razumevanju, jer su njihova, i bezbednost osoblja prioritet", saopšteno je sa beogradskog aerodroma.
Piloti avio-kompanija "Air Montenegro" i "Wizz air" su dobili dojave o bombama uoči poletanja sa Aerodroma "Nikola Tesla". 
O tome je odmah obaveštena policija, koja je obavila kontradiverzioni pregled, a putnici su evakuisani.
  • U strahu

    01.03.2024 08:18
    cekamo
    .. tu bez objave!
  • Vujin

    01.03.2024 07:17
    Nestanak struje
    Pre ovog zadnjeg praznika trebali da poletimo kad na aerodromu nestalo struje. I tako, noć i mrak i mi svi cekamo da se nesto desi kad kineskinja(da prava kineskinja iz Kine) pored mene počne da me zapitkuje. Pa kako je to moguce, pa kada ce doci struja. Žena u šoku, u životu nije videla nestanak struje a tada ga se nagledala i to na aerodromu. Inace u Srbiji je bila prvi put, u tranzitu samo. Sreća njena. Ja ipak bio patriota pa svu krivicu svalio na francuze i "Vansi".
  • Pera pekar

    01.03.2024 05:52
    Da su bile prave, dojave ne bi ni bilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.