Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" i ove godine

Vlada Srbije odlučila je da i ove godine organizuje nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi".
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" i ove godine
Foto: 021.rs

Cilj je jačanje poreske kulture, ali i podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije.

Cilj je, kako je saopšteno posle sednice vlade, i stimulacija bezgotovinskih plaćanja i motivacije za poštovanje propisa i poboljšanje primene Zakona o fiskalizaciji.

Nagradna igra biće organizovana u dva kruga: "Uzmi račun i pobedi – prvi krug" i "Uzmi račun i pobedi – drugi krug", piše u saopštenju.

  • Miroslava

    01.03.2024 23:11
    Više nagrada!
    Mislim da bi zaista bilo interesantnije da bude više nagrada. Stanovi obavezno ali možda i automobili. Veoma kratko traje izvlaćenje, za toliki trud.
  • Tanja

    01.03.2024 19:09
    Zašto ne delite više nagrada manje vrednih i usrećite veći broj ljudi nego ovo,hiljadu dobitnika bi se više obradovalo nego jedan ,ajde da probamo?
  • Dobrila

    01.03.2024 13:38
    Komentari
    Mislim da bi bilo bolje da bude više nagrada recimo TV ,mašine za pranje frižideri zamrzivači i drugi korisni uređaji,pa da više njih dobije nagradu a ne da se uvale u stan možda oni koji već imaju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija