Opozicija na sednici beogradske skupštine sa transparentima: Svi ste vi fantomi, Beograd vas ne želi

Odbornici opozicionih stranaka u Skupštini grada Beograda pojavili su se uoči konstitutivne sednice sa parolama koje se odnose na neregularnost izbora.

Oni ispred gradske skupštine u rukama drže spremne transparente sa natpisima "Svi ste vi fantomi", "Pokrali ste izbore", "Beograd vas neće".

Na konstitutivnoj sednici koja je trebalo da bude održana 19. februara, odbornici opozicije su stali ispred govornice, držeći u rukama transparente sa sličnim natpisima.

Ispred gradskog parlamenta se nalazi i dosta pripadnika policije u u civilu.
 
Najstariji odbornik, iz redova Socijalističke partije Srbije, Toma Fila već se nalazi u skupštinskoj sali i zauzeo je mesto predsedavajućeg.
  • Dax

    01.03.2024 17:38
    @Milisav
    Tako je ,tvoj vođa je najveći izdajnik u istoriji Srbije,pitaj ljude sa Kosova.
  • Milisav

    01.03.2024 12:51
    @Dax
    Bolje i sendvičar nego izdajnik svog naroda!
  • Dax

    01.03.2024 11:06
    @Milisav
    A tvog ljubljenog vođu svi hoće,jel tako sendvičaru?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija