Nastavlja se suđenje roditeljima dečaka masovnog ubice, pitanja mogu da postave i roditelji žrtava

Iznošenjem odbrane nastavljen je krivični postupak protiv roditelja dečaka, koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara, a ranio još šest osoba.
Nastavlja se suđenje roditeljima dečaka masovnog ubice, pitanja mogu da postave i roditelji žrtava
Foto: 021.rs (ilustracija)

Tužilaštvo nastavlja sa postavljanjem pitanja prvookrivljenom Vladimiru Kecmanovicu, a pitanja će moći da postave i roditelji ubijene dece, jer je Sud prihvatio da im se ukine status svedoka i da kao oštećeni mogu da prisustvuju ročištu, prenosi RTS.

U ovom postupku, sudi se i majci Miljani Kecmanović, kao i vlasniku i instruktoru streljane.
 
Suđenje se, odlukom Suda, obavlja bez prisustva javnosti.
 
Optužena Miljana Kecmanović došla je sa slobode u pratnji svojih advokata, dok je njen suprug u pritvoru od 3. maja prošle godine.
Kecmanović od početka suđenja negira krivicu za delo za koje se tereti, teško delo protiv opšte sigurnosti.
 
Dečak K. K., koji u vreme izvršenja ovog zločina nije imao navršenih 14 godina, pa samim tim nije krivično odgovoran, pucao je na učenike i čuvara škole iz dva očeva pištolja koja je uzeo 1. maja. Potom ih je kobnog dana stavio u svoj ranac, otišao u školu i tokom prvog časa ubio 10 osoba i ranio još petoro dece i nastavnicu istorije.
  • Sajko

    01.03.2024 13:27
    Ko ne vaspita dete, pravac zatvor, pa da vidite kako ce se smanjiti kriminal.
  • Spale

    01.03.2024 12:43
    i roditelje na sud
    Kaznjavati sve roditelje cija deca izvrse krivicna dela. Zar je moralo doci do devetostrukog ubistva da se pocne sa kaznama. Ko ne vaspita dete, pravac zatvor, pa da vidite kako ce se smanjiti kriminal.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.