Novica Antić ponovo priveden na "informativni razgovor"

Predsednika Vojnog sindikata Srbije Novicu Antića i generalnog sekretara Predraga Jevtića policija je danas ponovo privela na informativni razgovor, potvrđeno je za N1.

Antić je priveden u beogradsku policiju, jer je trenutno bio u glavnom gradu, a Jevtić u Somboru, javlja N1.

Policija je u utorak, 27. februara, u Kragujevcu, po nalogu tužioca, ušla u kuću Antića i započela pretres, nakon čega je i uhapšen.

Antić i funkcioneri tog sindikata Predrag Jevtić i Duško Tolmač su u četvrtak uveče, odlukom sudije za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, pušteni da se brane sa slobode.

  • Mita

    01.03.2024 19:57
    Pravo i pravda
    Zasto bi ovaj covek bio opasan za sluzbu i drzavu ako oni rede dobro i ispravno ali i po zakonu. Kako to da se sa narko kriminalcima ne postupa ovako brzo i operativno, vec se postupci razvodnjavaju a operativci proganjaju i teraju iz sluzbe?
  • Spale

    01.03.2024 13:28
    red i zakon
    Niko nije jaci od drzave!
  • DzoniBGD

    01.03.2024 13:12
    Covek je nekoga iz Vb ili Bia,DB dobro nacepio i zelim mu sve najbolje.Nakotilo se tog sljama koji na konto Kosara otvaraju kancelarije kao kladionice.Dragi moji i pre Kosara je bilo ratova i to mnogo vecih samo vi to kao da ne znate...Treba sve ispitati pa na robiju ko je kriv.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija