Tepić: Vučić i od Topalka uspeo da napravi državnog neprijatelja

Izbori u Beogradu se ponavljaju zato što je SNS izgubila vlast u glavnom gradu, izjavila je u "Utisku nedelje" čelnica izborne liste "Srbija protiv nasilja" Marinika Tepić.
Tepić je ocenila da je Aleksandar Vučić u komentarima izbornog procesa i od narodnog pevača Topalka napravio "narodnog neprijatelja".
 
"Njima je mnogo lakše da kažu 'nema većine', da spinuju neke druge razloge, a potpuno je jasno da su - uprkos svoj uzurpaciji medijskog prostora i institucija, krađi, kupovini glasova i fantomskim biračima - građani Beograda jasno rekli da ne žele vlast SNS", rekla je Tepić.
Ona je ocenila da su juče ujutru, pred očima cele javnosti, naprednjaci pokazali da nemaju većinu u Beogradu i da je istina ono što je "Srbija protiv nasilja" tvrdila od 17. decembra - da su "pokušali krađom izbora da promene volju građana".
 
"Sada je car go, samo što oni to pokušavaju drugačije da nazovu. Ono što je najvažnije jeste da smo se izborili da se ti izbori održe ponovo u Beogradu", istakla je Tepić.
Komentarišući poslednji govor predsednika Srbije i donedavnog predsednika SNS Aleksandra Vučića na predizbornom skupu naprednjaka u SC "Šumice", Tepić je rekla da je Vučić, osim opozicije, čak i od pevača narodne muzike Topalka napravio "državnog neprijatelja". 
  • milicica

    04.03.2024 14:45
    znam
    Da nisi nista bolja od njega u svakoj si corbi mirodjija
  • Nikola NS

    04.03.2024 14:16
    Čemu svađe
    Od Aleksandra ujedinitelja uništitelja do Aleksandra svađaoca od Kosova ravna.
  • S21

    04.03.2024 12:40
    @Dragan
    Jel tako da lagis?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija