Momirovića iznerviralo izveštavanje RTS-a: Kao da je urednik Mihael Rot, a ne građanin Srbije

Član Predsedništva SNS Tomislav Momirović nazvao je "sramotom" izveštavanje RTS-a o raspisivanju novih izbora za Skupštinu Beograda i upitao "ko uređuje Dnevnik 2",
Momirovića iznerviralo izveštavanje RTS-a: Kao da je urednik Mihael Rot, a ne građanin Srbije
Foto: 021.rs
To je saopšteno iz Ministarstva unutrašnje i spoljašnje trgovine na čijem je čelu Momirović.
 
"Svako ko je pogledao današnji prilog u okviru 'Dnevnika 2' Radio-televiziije Srbije o raspisivanju novih izbora za Grad Beograd mogao je da kaže samo jednu reč - sramota, a ovakvo izveštavanje nije samo uvreda za sve građane Srbije, već i ozbiljno narušavanje integriteta javnog medijskog servisa", navodi se u citatu izjave Momirovića u svojstvu člana Predsedništva Srpske napredne stranke.
On je dodao kako se "postavlja pitanje ko uređuje Dnevnik 2".
 
"Stiče se utisak da je glavni i odgovorni urednik 'Dnevnika 2' Mihael Rot, a ne građanin Srbije koji je izabran na funkciju glavnog i odgovornog urednika u skladu sa zakonima Republike Srbije", napisao je Momirović.
On je izrazio "duboko žaljenje i zabrinutost" tvrdeći u pisanoj izjavi da je "Radio-televizija Srbije danas poslužila kao platforma za propagandu i političko favorizovanje onih koji svoju šansu vide u vladanju kao produžena ruka onih koji našoj državi ne žele ništa dobro i čiji je osnovni cilj totalno razbijanje Srbije".
  • ЗОКИ

    05.03.2024 09:01
    коментар
    Прпа бато,чим се чује реално мишљење.Никад им доста пара а ови што лупају минусе су добро плаћени без бриге.
  • Da,

    04.03.2024 17:11
    Za
    iste pare, bez krađe i provizija, uradili bi više puteva, više škola, više obdaništa, više jeftinijih stanova, više železnica, više od 0 aviona bi imala Er Srbija, više lekova bi bilo na listi, ionako je sve na kredit što radite
  • niko

    04.03.2024 16:27
    samo
    Malo objektivniji prilog, i ovolika frka kod ministra!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija