Vučević rekao da će na izborima u Beogradu odlučivati "građani naših gradova", usledila "ispravka"

Predsednik SNS Miloš Vučević napisao je na društvenoj mreži X da će na izborima u Beogradu glasati i odlučivati "građani naše države i naših gradova", a ne stranci.
On je to rekao na društvenoj mreži X.
 
"Na izborima u Beogradu glasaće i odlučivaće građani naše države i naših gradova, neće stranci odlučivati ni ko je gradonačelnik, ni ministar, ni ko može, a ko ne da glasa. Svi na teren, a posebno funkcioneri, u pobede! Ne damo Beograd lopovima", napisao je Vučević.
Ovaj tvit nije prošao nezapaženo, pa su usledili komentari u odgovoru da će o "Beogradu odlučivati Beograđani", da neće "odlučivati 'građani naših gradova', već isključivo građani koji imaju stalno prebivalište u Beogradu...
 
Neki od korisnika mreža izrazili su bojazan da će se opet ponoviti situacija od decembarskih izbora, kada je veliki broj vozila iz Republike Srpske stigao ispred Arene u Beogradu. U Areni su se nalazili birački spiskovi, a nakon što dežurni pronađu ljude koji su došli na spisku, usmeravali su ih dalje gde treba da glasaju, odnosno na kom biračkom mestu.
Posmatračka misija CRTA iznela je sumnju da je na izborima 17. decembra došlo do organizovanih migracija birača u obimu koji je presudno uticao na ishod izbora za Skupštinu Beograda. Na rezultat u glavnom gradu uticalo je i 30 odsto fantomskih birača, tvrdili su iz pravnog tima Srbija protiv nasilja.
 
CRTA je zabeležila da su organizovano pristizali birači iz raznih delova Srbije (npr. iz Pančeva, Valjeva, Čačka, Aranđelovca, Smedereva, Vršca, Novog Sada, itd.), kao i sa Kosova, iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. 
  • Sombor

    04.03.2024 19:22
    Komentar
    Bilo bi lakše kada bi rekao-napisao ko su podobni glasači, a ko su lopovi kojima nešto neće da da. Pa bi i vi Beogradjani to saznali. A i mi Somborci da znamo, koga zanima.
  • Kada

    04.03.2024 17:18
    bismo
    pošteno živeli i na izborima bismo ušparali, jer se nebismo tako često time bavili ni mi ni vi
  • Andrija Šrek

    04.03.2024 17:01
    ...
    "Izletelo" mu...
    I sve češće će im tako "izletati"...
    Gube živce, vidi im se kraj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija