FOTO Vučićev rođendan: Grafit kod "Ribnikara" uz "bojte se psi" i čestitke državnika

Povodom rođendana predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ispred OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru osvanuo je grafit.
FOTO Vučićev rođendan: Grafit kod "Ribnikara" uz "bojte se psi" i čestitke državnika
Foto: 021.rs
Uz rođendansku čestitku, ispisan je komentar "bojte se psi".
 
 
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je danas primio rođendanske čestitke i poklone velikog broja svetskih zvaničnika i članova diplomatskog kora akreditovanih u Beogradu.
 
Predsedništvo Srbije saopštilo je da su Vučiću čestitke uputili predsednici Kine Si Đinping, Turske Redžep Tajip Erdogan, Azerbejdžana Ilham Alijev, Italije Serđo Matarela, Venecuele Nikolas Maduro Moros, Kazahstana Kasim Žomart Tokajev, grčki premijer Kirjakos Micotakis i predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.
Erdogan je u čestitci Vučiću naveo da je uveren da će snažna saradnja koju Turska ima sa Srbijom nastaviti da doprinosi stabilnosti u regionu dok je Alijev kazao da visok nivo političkih odnosa i aktivnog dijaloga Azerbejdžana i Srbije "stvaraju dobru osnovu za dalje širenje saradnje u svim oblastima".
 
U čestitci povodom rođendana Vučića koju je uputio Matarela navodi se da veze koje ujedinjuju Italiju i Srbiju se na najvažniji način oslikavaju u punoj i zdušnoj podršci Italije procesu evropskih integracija Srbije.
Moros je Vučiću čestitao na "liderskim kvalitetima", na tome što posvećeno služi svom narodu i na predanom radu na održavanju mira, pravde i dobrobiti dok je predsednik Kazahstana Tokajev pohvalio njegov "mudri politički kurs".
 
Predsednik Vučić je, takođe, primio poklone i čestitke povodom rođendana od ambasadora Kine Li Minga, kao i ambasadora Slovačke Fedora Rosohe, koji mu je preneo pozdrave predsednice i premijera te zemlje Zuzane Čaputove i Roberta Fica.
 
Čestitku su uputili i mnogi drugi predstavnici diplomatskog kora, navodi se u saopštenju.
  • Bobs

    06.03.2024 21:47
    E,
    Baš me zabole za njegov rođendan.
  • Fića

    06.03.2024 11:06
    Dok ne čuuujem...!
    Dok ne čujem ono :
    "Obavil san svoj posal, Srbije više nič - hvala ljepa", ništa nije izgubljeno.
    Živela Slobodna Srbija u svojim Prirodnim granicama.
  • frka

    06.03.2024 09:07
    bez cestitke
    Za mene je najveca cestitka- poruka od Putina. To sto nije poslao znaci puno toga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija