FOTO: Prekrečen grafit-čestitka Vučiću koji je juče osvanuo kod škole "Vladislav Ribnikar"

Grafit koji je juče osvanuo na zidu zgrade u blizini beogradske OŠ "Vladislav Ribnikar" kojim autor čestita rođendan predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, prekrečen je.
Da se grafit-čestitka pojavila na zidu zgrade u Ulici kralja Milutina objavio je društvenoj mreži Iks odbornik Zeleno-levog fronta Dobrica Veselinović.
Na zidu je bilo ispisano "Srbija je večna dok su joj deca verna! Srećan rođendan!", a da je čestitka upućena Vučiću može se zaključiti iz toga što su dva slova A i V, obojena drugim bojama.
 
Podsetimo da se Predsedništvo Srbije, dopisom medijima, juče pohvalilo brojnim čestitkama koje je predsednik Srbije dobio za rođendan sa raznih strana sveta.
  • V

    06.03.2024 17:04
    Kad će prekrečiti vandalske crveno plavo bele naruzene fasade?
  • Tja

    06.03.2024 15:37
    Jesu dobili bar po peticu od Oskara za ovo? Ne mislim na ocenu iz vladanja.
  • Will

    06.03.2024 14:28
    Jo
    Severna Koreja!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.