Policija do sada oduzela 24 vozila: Poznato gde najviše

Otkako je policija počela da oduzima vozila za teške saobraćajne prekršaje, od 22. febraura ove godine vozači su ostali bez 24 prevozna sredstva.
Policija do sada oduzela 24 vozila: Poznato gde najviše
Foto: 021.rs
"Od početka primene mere oduzimanja vozila, 22. februara ove godine, oduzeta su 24 vozila od učinioca težih prekršaja. U najvećem broju većini slučajeva osnov za oduzimanje vozila bili su prekršaji upravljanja vozilom bez vozačke dozvole koja je oduzeta zbog nesavesne vožnje (kaznenih poena), kao i vožnja u vreme trajanja zaštitne mere zabrane upravljanja motornim vozilom", rekao je za Nova.rs načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević.
Kako je on istakao, najviše vozila oduzeto je na teritoriji Policijske uprave Beograda - šest, na teritoriji Policijske uprave u Šapcu četiri, dok su po dva vozila oduzeta na teritoriji policijskih uprava u Vranju, Zrenjaninu, Novom Pazaru i Pančevu, a po jedno vozilo oduzeto na teritoriji Valjeva, Jagodine, Kraljeva, Leskovca, Niša i Sremske Mitrovice.
On je takođe skrenuo pažnju javnosti da je čak osam počinilaca prekršaja bilo mlađe od 25 godina, uključujući jedno maloletno lice.
  • Šumadinac

    09.03.2024 16:20
    Za ovog za Ustav...
    Za ovoga gore što pita za Ustav, a dali je po Ustavi da možeš da divljaš i nekoga ubiješ ili osakatiš za ceo život? Šta misliš? Poštuj pravila saobraćaja i neboj se ništa....
  • Toma

    08.03.2024 21:40
    Ako, i treba!
    Još pojačati kontrole!
  • B

    07.03.2024 13:37
    znam ali moram da pitam
    Da li je ova mera u skladu sa Ustavom?
    Ili to vise nije ni bitno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija