SSP: Komunalci u Nišu daju dva i po miliona dinara za snimanje spota, a grad nikad prljaviji

Niško JKP "Mediana" izdvaja dva i po miliona dinara za snimanje spotova o redovnim aktivnostima, kaže poslanica Stranke slobode i pravde Jelena Milošević.
SSP: Komunalci u Nišu daju dva i po miliona dinara za snimanje spota, a grad nikad prljaviji
Foto: Pixabay
Ona je navela da je dva i po miliona namenjeno za snimanje i montiranje videa o pražnjenju kontejnera.
"Prvi problem je što nam grad nikada nije bio prljaviji - prepuni kontejneri, prepune kante i smeće na sve strane, koje raznosi vetar, svakodnevne su slike našeg grada", rekla je Milošević.
Prema njenim rečima, umesto da se grad čisti i angažuje veći broj radnika na terenu, ukoliko ih nema dovoljno, "Mediana" plaća spotove da građani virtuelno gledaju i zamišljaju čist grad dok hodaju po smeću.
 
Kako je objasnila, drugi problem je to što "novac iz budžeta dobijaju uglavnom isti mediji, slučajno bliski Srpskoj naprednoj stranci".
 
Dodala je da se "tim novcem kupuje lojalnost medija da skrivaju istinu od građana, promovišu niške naprednjake i da šire propagandu da živimo u zlatnom dobu".

Teme

NIŠ
  • Nina

    11.03.2024 08:47
    Djubre
    Izuzetno prljav grad. Kada isprazne kontejnere onda djubre raseju okolo i tako ostave. Izgleda nisu čuli za metle. Treba nabaviti velike korpe za katast otpad. Dokle god nisu svesni iz Medijane ili ih nije briga, problem će da postoji. Reklama je da bude čisto a ne neki video.
  • Mixa

    10.03.2024 17:29
    Alchajmer
    Tacno! Sve je tacno, osim ovoga "nikada prljaviji". To nije tacno, jer se secam kada su ranije uklanjali kante po gradu, kako se ne bi videlo da nema ko cisti, jer su gasili radna mesta. Strasno je sto su Naprednjaci samo nastavili ono sto je patentirala prethodna ekipa.
  • Niš

    09.03.2024 19:40
    nije izuzetak, vec slika kulture higijene u celoj zemlji kojom se širi smrad. Nekada se Novim Sadom u maju širio miris cveta lipe, a od par godina unazad od gradskog smrada ne oseca se više ni miris lipe. Rezultat je to samopregornog rada sns kancelarijskih službenika u javnim preduzecima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija