VIDEO Vučić uz prase i jagnje na ražnju obećao meštanima Pambukovice: Dobijate put do Đurđevdana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao je danas meštanima Pambukovice da će put dužine 12 kilometara biti urađen do Đurđevdana - 6. maja.
VIDEO Vučić uz prase i jagnje na ražnju obećao meštanima Pambukovice: Dobijate put do Đurđevdana
Foto: 021.rs
Druga deonica koju je potrebno uraditi je deonica Valjevo-Šabac, kazao je Vučić dodajući da će radovi na toj deonici početi u narednih mesec dana.
 
Vučić se osvrnuo na pritiske iz međunarodne zajednice, rekavši da su "svi živi počeli da se mešaju i da nam sole pamet šta treba da radimo u Srbiji".
Vučić je objasnio zašto je pozvao predsednika Republike Srpske Milorada Dodika da dođe sa njim u Pambukovicu.
 
"Pozvao sam Dodika da u Pambukovici imate dva predsednika, da bi ovi iz Evrope videli koliko nam je do Pambukovice stalo", poručio je Vučić, koji je meštane tog sela odmah po dolasku pozvao da sednu za sto za bogatom trpezom - umesto prisutnih ministara i njega samog.
"Ovo prase i jagnje su za narod napravljeni, a ne za ministre i predsednika", kazao je Vučić. 
 
  • Fuj49

    11.03.2024 06:23
    Da se naježiš
    Pambukovica je dobila mesto na mapi sveta. mile i oskar zajedno. Kakva čast.
  • Znači

    10.03.2024 22:19
    Jagnje i prase na ražanj i dobićeš šta hoćeš?
  • x

    10.03.2024 20:25
    jagnjece brigade
    od svih 999 stanovnika toga na P... okupilo se vise hiljada spontano /po/kupljenih,ali je definitivno velicanstvenosti skupa doprinela udarna janjece-prasece brigade Beogradjana iz Male Krsne,za Oskara !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija