Aleksić najavio obraćanje u podne: "Vučić pokazao da mora da sluša i opoziciju"

Predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić najavio je obraćanje predstavnika opozicije za danas u 12 sati u Domu Narodne skupštine.
On je u objavi na društvenoj mreži Iks ocenio da je pomeranje datuma održavanja izbora u Beogradu na 2. jun "rezultat pritiska građana koji više ne pristaju na krađu i manipulacije".
"Večeras je (Aleksandar Vučić) pokazao i da mora da sluša i instituciju koja se zove Opozicija, iako je konstantno omalovažava i vređa", rekao je sinoć Aleksić povodom najave predsednika Srbije Vučića da će 2. juna biti održani beogradski izbori i da će konstitutivna sednica Skupštine Srbije koja je trebalo da se održi danas, biti odložena za sedam dana kako bi se tada potpuno završilo konstitusanje. 
Aleksić je dodao da je "sada prioritet da izbori 2. juna budu sa boljim izbornim uslovima".
 
"Svakako, samo zajedno u širokom frontu možemo do konačne pobede nad grupom ljudi koji su okupirali Srbiju", rekao je Aleksić.
  • Antun Čupak

    12.03.2024 15:25
    Naravno da se odlučio za podne,jer čovek mora da se pripremi za tako uzvišenu besedu!!!
  • Dr mr

    11.03.2024 23:19
    Sedi jedinica
    Kako li ovaj moze nekom da soli pamet?
  • Zivorad

    11.03.2024 18:46
    Izbori
    Dali ce ovaj aleksic preci cenzus.Bas sam zabrinut

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija