Vučević: Nismo popustili datumom beogradskih izbora

Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je da je bio za to da beogradski izbori budu što pre - 28. aprila, kako Beograd ne bio imao dugo privremeni organ da ga vodi.
Međutim, kako je rekao Vučević, prihvaćen je politički "racionalniji" pristup Aleksandra Vučića, pa je odabran najdalji datum za njihovo održavanje u zakonskom roku, a to je 2. juna.
 
"Ovo je najbolja odluka, izbija se svaki argument za konfrontaciju u društvu, daje se šansa za spuštanje tenzija među strankama. Da li ste hteli nove izbore - idemo na nove, da li ste hteli najduže vreme za pripreme - evo. To je urađeno ne da bi vam neko popuštao,, nego da bi se pravio dogovor i kompromis koji je nasušno potreban našoj državi", rekao je Vučević za TV Hepi.
Vučević je naveo da Beograd nije samo lokalna samuoprava, već je mnogo više, i zato će dominirati velike teme, a ne samo gradske.
 
"Želimo da Beograd bude i dalje u sigurnim rukama, da ide upravcu Ekspo-a, a ne da ga uzmu avanturisti. Ići ćemo u što širem političkom frontu državotvornih stranaka", rekao je Vučević.
On je naveo da će SNS "voditi najjaču kampanju".
 
"Ići ćemo do čoveka do čoveka, od vrata do vrata", rekao je Vučević.
 
Istakao je da je ubeđen da će ta stranka ostvariti "čistu i još ubedljiviju" pobedu nego ranije u Beogradu.
  • Ejjjjjjjj

    12.03.2024 08:14
    Koga
    Koga vi slušate ? Narod ili strance .
  • Popaj

    11.03.2024 18:59
    Mislim da tu nešto smrdi. Zašto sada 2 juna. Nemogu to nikako da shvatim neko nekoga štiti.
  • veljš

    11.03.2024 13:23
    ,,Od vrata do vrata,,izgleda da će da nas dave po kućama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.