Nastavak sednice Skupštine Srbije zakazan za 18. mart

Nastavak konstitutivne sednice Skupštine Srbije, u 14. sazivu, zakazan je za ponedeljak 18. mart, saopšteno je iz parlamenta.
Nastavak sednice Skupštine Srbije zakazan za 18. mart
Foto: 021.rs
Sednica je prvobitno bila zakazana za danas u 11 časova, ali je pomerena, što je saopšteno u nedelju uveče posle sastanka predsednika Srbije sa liderima stranaka koje su do sada činile vladajuću većinu.
 
Prema ranijim najavama, na dnevnom redu biće izbor predsednika parlamenta.
Za tu funkciju kandidovana je potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) i premijerka u tehničkom mandatu Ana Brnabić.
 
Predlog da za predsednicu parlamenta bude izabrana Ana Brnabić stigao je u parlament 8. marta.
 
 
Izvestilac će biti šef Poslaničke grupe SNS Milenko Jovanov.
 
Sednica je odložena za sedam dana kako bi, prema rečima Vučića, bili izabrani i potpredsednici parlamenta i sva ostala skupštinska tela i sve bilo spremno za izbor nove Vlade Srbije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija