Rusi u Srbiji preko oglasa u novinama pozvani da glasaju na izborima u Rusiji

List Večernje novosti objavio je danas poziv punoletnim državljanima Rusije koji se nalaze u Srbiji da učestvuju u izborima za predsednika Ruske Federacije 17. marta.
Rusi u Srbiji preko oglasa u novinama pozvani da glasaju na izborima u Rusiji
Foto: Pixabay
Glasanje će se održati na biračkom mestu 8.267, u školi pri Ambasadi Rusije u Srbiji na Bulevaru Crvene armije 28.
Glasaće se u periodu od 8 do 20 časova.
Poziv je objavljen u vidu oglasa, ali nije navedeno ko je pozivalac. 
  • Goran

    16.03.2024 19:22
    napred Putin
  • NN

    14.03.2024 22:29
    planeta
    @ Zrenjaninac
    Ima li to na nekoj dalekoj planeti neki Zrenjanin gde vi živite? Naime, reklo bi se po Vašem komentaru da je tako, pošto ako živite na ovoj onda je zadivljujuće kako ne vidite i ne razumete baš ništa od onog šta se zbiva i što ceo svet vidi! Ili možda sanjate, kao ono "što je babi milo..." ali to nije dobro za zdravlje, moraćete se probuditi kad-tad, pa ćete pretrpeti stresove!
  • pera nevera

    13.03.2024 17:27
    U regionima Rusije Kursk i Belgorod vlada potpuna panika. Sankt Peterburg je pogođen Ukrajinskim dronovima. Rat je prešao u granice Rusije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija