FOTO: Poslanici opozicije na sednicu parlamenta doneli Oskare sa Vučićevim imenom

Poslanici koalicije "Srbija protiv nasilja" doneli su danas na nastavak konstitutivne sednice Skupštine Srbije male replike statue Oskara, na kojima je bilo napisano ime Aleksandra Vučića.
FOTO: Poslanici opozicije na sednicu parlamenta doneli Oskare sa Vučićevim imenom
Foto: FoNet (Aleksandar Barda)
Poslanici SNP su na početku sednice ustali sa svojih mesta, držeći u rukama statue nalik nagradi Oskar i Poslovnik o radu Skupštine.
Na taj način poslanici koalicije SNP aludirali su na informacije o komunikaciji na aplikaciji Skaj u kojoj je učestvovao Darko Šarić, a u kojoj su akteri imali kodna imena.
 
Prema policijskim dokumentima koje je objavio KRIK, Šariću su pomagali Nebojša Stefanović sa kodnim imenom "Edo" i načelnik BIA Marko Parezanović, sa kodnim imenom "Markus", a naredbe su dobijali od čoveka čije je kodno ime bilo "Oskar".
 
 
Deo javnosti veruje da je Oskar kodno ime za Vučića, što je on demantovao. 
  • Zebra

    18.03.2024 13:48
    Najgore od svega je što kao da smo operisani od prava i pravde! Napravili figuru oskara? Zašto nisu podigli tužbu u Evropskom sudu? Toliko kriminalnih radnji je uradjeni za vreme SNS terora da mogu da biraju za šta da ga tuže. Legalizovali su kriminal, paravojne formacije, ubice, lopove, plus sve sto su pokrali i naše poklonili…
  • Bodidarma

    18.03.2024 13:43
    hmmm
    U ovoj državi sve performans do performansa, preko vlasti do opozicije... Neka verna smo mi i glupa publika.... samo sipajte po nama...

  • Novosadjanka

    18.03.2024 13:33
    Bravo
    Opozicija je zasluzila pravog Oskara za ovu ideju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.