Komunalci tražili mito, uhapšeni zbog 12.000 dinara

Beogradska policija uhapsila je dva komunalna milicionara i vlasnika samostalne zanatske radnje zbog sumnje da su izvršili krivično delo davanja i primanja mita u iznosu od 12.000 dinara.
Komunalci tražili mito, uhapšeni zbog 12.000 dinara
Foto: 021.rs
Uhapšeni su komunalni milicionari N.S. (34) i I.A. (55) i vlasnik jedne samostalne zanatske radnje B.R. (40), navodi se u saopštenju.
Osumnjičeni N.S. i I.A. su prilikom kontrole samostalne zanatske radnje uočili prekršaj koji nisu evidentirali i na taj način su omogućili vlasniku da stekne imovinsku korist za iznos učinjenog prekršaja.
Kako se sumnja, N.S. je zahtevao i primio 12.000 dinara od B.R, kako ne bi prijavio prekršaj.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu. 

Teme

mito
  • Nina

    21.03.2024 13:46
    Kako sam se iznenadila,
    Komunalna milicija?
    12000 dinara!
    Ju,ju,ju....
    I još uhapšeni,a čovek zanatlija...
    Sigurno zele da pokazu da rade punom parom,da se hapse i privode pravdi .....
    A liçno mislim da su stali nekom na žulj i eto gari ih je prijavio...
    Uvideo nepravilnosti...
    Treba zaposliti sina,kuma ....
    I medju njima rat......
  • Fića

    21.03.2024 09:07
    Pustite ljude
    Pustite ljude, jer "ni oni nisu ubili 600 ljudi"...!
  • Banderaš

    20.03.2024 22:21
    Oblomov
    Ruski pisac Ivan Aleksandrovič Gončarov je napisao roman "Oblomov",u kome je glavni junak talentovani,snazni,mladi covek koji lezi 10 godina nista ne radi,ali sve zna sta bi trebalo i kako bi trebalo da se radi,te pametuje i savetuje okolinu,ali on ne preduzima nista da napravi zivot i drustvo pristojnim ,a on koristnim.
    Srbi i srpsko drustvo stotinama godina zive od danas do sutra,cekaju da im neko drugi rese probleme i naprave drzavu i njihov zivot pristojnim i normalnim,a istovremeno sve znaju kako treba raditi ,cak daju sebi za pravo da se bave svetskom politikom, svadjaju se sa svetskim silama,ljuti su na svajcarsko bogatsvo,a nista ne rade da budu radni,vredni i stedljivi.
    Sva ta dugogodisnja tragedija se ocrtava u ovom korupcijskom dogadjaju, o ljudskoj mizeriji,pohlepi i bezboznosti,spremnosti na ucenu,laz i prevaru,i da smo mi izgradili pravnu drzavu-ovaj uzas se ne bi desio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.