Vučić čestitao Brnabić na izboru za predsednicu Skupštine, opoziciju optužio da krade toalet papir

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je dosadašnjoj premijerki Ani Brnabić izbor na mesto predsednice Skupštine Srbije, a opoziciju optužio da je "krala toalet papir" iz zgrade parlamenta.
"Video sam da su po starom maniru pokrali toalet papir iz skupštinskih prostorija i tim pokradenim toalet papirima gađali Anu i sve ostale za tim stolom. Ako je to Srbija koju predlažu građanima ove zemlje, ja verujem da nikada neće doći na vlast", rekao je Vučić novinarima u Briselu, gde učestvuje na Samitu o nuklearnoj energiji.
 
Ocenio je da je pred Brnabić - "težak posao".
"Ali neka osigura da im ne dozvoli da kradu bilo šta u Skupštini. Nekada su krali slike, a sada su došli do toga da kradu toalet papire. Da se na tome zaustavi, a to što će da viču i lupaju u klupe, to nije mnogo važno", dodao je Vučić.
Upitan o tome što je on bio "glavna tema" tokom tri dana rasprave u Skupštini, kazao je da "to nije sporno" i da nema problem sa tim, ali i da će na sve tvrdnje odgovoriti sutra.
 
Optužio je poslanike opozicije i da su "nasrtali" na predsedavajućeg Stojana Radenovića i da su ga vređali na osnovu njegovih godina.
  • Lepo štivo

    21.03.2024 23:48
    Poučno
    Umberto Eko
    Kako prepoznati fašizam
    Botovi, da li se protiv fašizma treba boriti?
  • Dobro je

    21.03.2024 22:31
    Što nisu imali da ukradu jaja. Papir je bar čist
  • Nebojsar

    21.03.2024 20:45
    Pa, ako je za bacanje petarde u našoj državi predviđena smrtna kazna kojoj prethodi tridesetodnevno mučenje, ponižavanje, silovanje i prebijanje, onda verujem da ni "kradljivci" toalet papira nemaju svetlu budućnost. A nemamo je ni mi ostali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.