Somborac o "ispadima" RGZ na Tviteru: Mislim da bi vlast morala da povede računa o talentima

Ako ste ovih dana pratili nalog Republičkog geodetskog zavoda na društvenoj mreži Iks, verovatno da ste se veoma zabavili ili začudili načinom na koji se iz te institucije obraćaju građanima.
Somborac o "ispadima" RGZ na Tviteru: Mislim da bi vlast morala da povede računa o talentima
Foto: 021.rs
Somborac, koji se i sam dopisivao sa administratorima RGZ, kazao je za N1 da je takav način obraćanja građanima poznat od ranije.
"To su neki ljudi koji prate obraćanje predsednika Vučića, uče, prođu kroz Akademiju mladih lidera i onda im daju ovako nešto ne bi li branili nerad vlasti. To im je foto robot. Sve kreće s vrha", izjavio je Somborac.
 
Nekima deluje da iz katastra pokušavaju da budu duhoviti, ali i da im baš ne uspeva. U prepisci na Iksu učestvovale su i javne ličnosti i novinari, kao i Somborac, i većina je u čudu da se zaposleni u javnoj instituciji na taj način obraćaju građanima.
 
Somborcu su poručili u jednom tvitu: "Razumemo da ste možda pod velikim stresom ali danas je prvi dan proleća, pa vam preporučujemo opuštanje i uživanje u lepotama koje nam ovo godišnje doba donosi".
"To je još i simpatično, zapravo glavni problem su svi drugi postovi tamo koji su zapravo izbegavanje odgovora, skrivanje informacija od javnog značaja i učitavanje motiva nekih teorija zavere", izjavio je Somborac.
 
Kako se našalio, skandal je da "takve osobe budu na takvim mestima umesto da budu u Skupštini da razviju svoje potencijale".
 
"Tavore na Tviteru umesto da im se pruži prilika da rašire svoja krila. Mislim da bi vlast morala da povede računa o tim talentima", naveo je.

Somborac kaže i da, pošto se administratori hvale svojom stručnošću, da ih je pozvao na TV duel.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.