Šapić nakon napada u Moskvi: Beograd je najbezbednija metropola u ovom delu Evrope

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da "ne postoji takva metropola u ovom delu Evrope koja je bezbedna kao što je to Beograd".
Šapić nakon napada u Moskvi: Beograd je najbezbednija metropola u ovom delu Evrope
Foto: 021.rs
On je naveo, u gostovanju na TV Pink, da je Beograd bezbedan grad po svim parametrima.
Kako je Šapić istakao, u Rusiji se dogodila izuzetno velika tragedija, ocenivši i da su događaji, poput tog, posledica geopolitičkih dešavanja u svetu.
"Mi smo poslednjih godina vodili opreznu spoljnu politiku, i baš zbog ovoga što se dešava u svetu, i sukoba za koje se nadam da neće prerasti u Treći svetski rat, mi sada vidimo plodove naše politike i izmeštanja iz politike koja bi mogla dovesti do ovakvih akata", rekao je on.
 
Kako je naveo, to je rezultat "kvalitetne spoljne politike" i neutralnosti koja se Srbiji zamerana više godina.
  • John

    23.03.2024 15:00
    Jeste. Ako se izuzmu sitnice kao npr:
    - Pošalješ dete u školu i ubije ga drug iz odeljenja
    - Šetaš ulicom i doleti točak autobusa i ubije te
    - Baci petardu, nemaš para da platiš kaznu, u zatvoru tee muče i siluju do smrti
    - Izađeš napolje, ubije te fasada koja se odvalila
  • Ilijenadin

    23.03.2024 14:44
    Dobar vic
    Beograd metropola? Kakvu vlast ima i kako se ta vlast realizuje, Beograd je faktički obična, samo nešto malo veća palanka.
    Beograd je dakle samo formalno metropola, ali samo u odnosu na unutrašnjost Srbije kao neku svoju provinciju, a jedino još Srbi iz Srpske u Beogradu vide metropolu. Prave su metropole Prag, Beč, Budimpešta, Rim, Pariz, Moskva i td. Ovdašnji tzv. region, nije uspeo da razvije nijedan grad do nivoa metropole kao nekog kulturnog centra za ugled ili uzor...
  • Ns

    23.03.2024 14:29
    Ns
    Kakav klipan,koliko je zena ubijeno u Srbiji,ni u zatvoru nismo bezbedni,tockovi po BG.ubijaju ljude,svaki dan neko izboden,upucan,splav potonuo,saobracajne nesrece.....Koliko psihopata seta Srbijom alooo.A vi botovi imate li imalo casti,imate li familiju.


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.