FOTO, VIDEO Policajci s automatskim oružjem u tržnim centrima, na trgovima: Obišao ih ministar Gašić

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je pojačano obezbeđenje u svim tržnim centrima, na trgovima i drugim prometnim mestima širom Srbije.
"Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzima mere pojačanog obezbeđenja tržnih centara, trgova i drugih prometnih mesta u svim delovima Srbije, kako bi građanima osiguralo zaštitu i bezbednost i ulilo im osećaj sigurnosti", navodi MUP.
 

Saopšteno je da je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić večeras u Beogradu obišao policajce koji su raspoređeni ispred najvećeg tržnog centra u Srbiji.

Kako je objavljeno, Gašić je obišao i policajce koji su obezbeđivali prijateljsku utakmicu između Crvene Zvezde i ruskog Zenita.
 
 
"Pripadnici više različitih organizacionih jedinica obezbeđuju ovu utakmicu i preduzimaju snažne mere obezbeđenja posebno imajući u vidu jučerašnji teroristički napad u Moskvi", objavio je MUP.
  • Sonja

    27.03.2024 22:25
    Eeee prokleti narode, nikada vam ugoditi. Kome smeta naoruzana policija na trgovima, ne vidim sta je problem, ili je samo bitno da komentarisete sta god, ismevate i pravite teorije zavere... A sutra nedaj boze da se desi nesto, rekli bi " Gde je bila policija da to spreci" I opet laprdanje...bla bla bla. 'Ajte vise pametnjakovici...
  • MAN

    26.03.2024 19:21
    Ako ste ikada promolili nos iz Srbije mogli ste videti da se tako radi u Evropi. Onomad videh u Pizzi u Italiji, po njih 5 sa dugim cevima sa sve Hamerom. Na svakom vecem trgu. U Firenci takodje. Ne nam sta nije jasno? Ili pišete da bi pisali...
  • paun

    25.03.2024 22:49
    de javu
    kao onomad 2020 kada su na virus išli s dugim cevima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.