FOTO Desničari protestovali u Beogradu: "Hoće li Šumarice biti poklonjene Nemcima za Lidl?"

Desničarska organizacija Narodne patrole sinoć je ispred Generalštaba, zajedno sa veteranima ratova 1991-1999, održala protestni skup povodom 25 godina od početka NATO bombardovanja.
FOTO Desničari protestovali u Beogradu: "Hoće li Šumarice biti poklonjene Nemcima za Lidl?"
Foto: FoNet (Zoran Mrđa)
Okupljeni su poručili da se taj zločni neće zaboraviti i da ta zgrada ne može da se da u vlasništvo SAD, onima koji su je srušili.
 
Lider Narodnih patrola Damnjan Knežević rekao je da su patriote i veterani svesni izdaje i poniženja sadašnje vlasti i da će zato prva sledeća Vlada Srbije koja bude formirana, a ne vrati pregovore o Kosovu u okvire Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN, biti izdajnička.
"Zgrada Generalštaba ostala je simbol onog što su nam radili i što nam danas rade u Beogradu", istakao je Knežević, i dodao da ministar infrastrukture Goran Vesić, koga je nazvao osuđivanim dezerterom, "po blagoslovu Aleksandra Vučića" hoće da je pokloni Amerikancima.
 
On je zapitao i šta je sledeće, da li će "Ćele kula" u Nišu biti poklonjena Turcima "da prave hamam", ili Nemcima da u parku "Šumarice" u Kragujevcu podignu prodavnicu Lidla.
Učesnici protesta, njih oko 200, prošli su potom ulicom Kneza Miloša, Srpskih vladara, Terazijama, preko Trga Nikole Pašića i Bulevara kralja Aleksandra do ruske crkve u Tašmajdanskom parku, gde su zapalili sveće, odajući poštu stradalima u terorističkom napadu u Moskvi.
 
 
Oni su sve vreme šetnje uzvikivali parole podrške Rusiji, a protiv NATO i Vučića.
  • Fića

    26.03.2024 09:00
    "Srbija na poklon"...?
    Lokacija američke ambasade u Bgd je bivša lokacija Vojnog objekta " od visokog značaja" i ona je, takođe, bombardovana 1999- te od strane zločinačkog nato pakta.
    Ovo je njihova "demon straCija sile" i "obeležavanje teritorije".
    A, preCednik i "vrhovniK... VS" im, kao , "brani"...!
    Živela Srbija...!!!
  • Unuk

    25.03.2024 14:21
    Ne daj Bože da nekome padne na pamet da pokloni ili proda Šumarice. Tamo mi je deda u masovnoj grobnici. Neka dobro razmisli da ne bi posle kukao.
    Unuk đaka narednika, nosioca ordena Sv.Sava i Spomenice NOB-a.
  • Sporazum 1244

    25.03.2024 11:19
    Postoji samo Sporazum 1244 oko pokrajine Kosovo, i ko se tog Sporazuma ne drži u Srbiji treba ga odma hapsiti za izdaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija