Orlić: Formiranje Vlade će ići jako brzo

Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić izjavio je danas da će formiranje nove Vlade Srbije "ići jako brzo", ali nije precizirao datum, niti je naveo ime mandatara.

Orlić, koji je bio predsednik Skupštine Srbije u prethodnom sazivu, nije odgovorio na pitanje televizije Pink da li vidi sebe kao člana nove vlade.

"Na pitanje personalnih želja, mi svi u Srpskoj naprednoj stranci (SNS), nama je najveća želja da Srbija bude uspešna, i to obezbeđuje politika kojoj pripadamo", rekao je Orlić.

Govoreći o ponavljanju lokalnih izbora u Beogradu čije se raspisivanje očekuje i po svoj prilici će biti održani 2. juna, osvrnuo se na izborne uslove čije popravljanje opozicija ističe kao uslov da bi na njima učestvovala, Orlić je ocenio da je danas "svaki aspekt izbornog procesa neuporedivo bolji", nego u vreme "njihove vlasti".

  • milicica

    26.03.2024 19:19
    toliko si bahat
    i bezobrazan i ulizica da ne mgu ni da cujem ni vidim sliku
  • Бор Боранин

    26.03.2024 18:24
    Ma kakvi, problem Vlade?
    Gospodine Anđelkoviću, predsednik ΛV nema problema sa formiranjem Vlade. Da li vi ne vidite za dvanaest godina vladanja naprednjaka, ΛV je obavljao sve funkcije istovremeno predsednika, premijera, ministar svih ministarstava, on je Ustav, Zakon i šta još ne. S tom praksom nastaviće i dalje, a nama biće dobro(?) kao i do sada. Četvrtina stanovništva je na ivici siromaštva, tj. gladuje, kriminal i lopovluk stalno je u porastu, a niko niti odgovara, niti će odgovarati. Pogle-dajte slučajeve „Jovanjica“ iz Stare Pazove, „Milan Blgojević“ iz Lućana, „Krušik“ iz Valjeva i da ne nabrajam više.
  • zztop

    26.03.2024 17:12
    Orliću , ti i još dva loša ubićete miloša , hahaha ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija