Vlada poklanja gorivo koje je oduzela inspekcija opštinama Sopot i Grocka

Ministar trgovine Tomislav Momirović izjavio je danas da će Vlada Srbije ustupiti tri tone benzina i tri tone dizela opštini Sopot "kao deo kontinuiranog angažmana u podršci lokalnom razvoju".
Vlada poklanja gorivo koje je oduzela inspekcija opštinama Sopot i Grocka
Foto: 021.rs

On je dodao da je Sektor tržišne inspekcije Ministarstva trgovine je kroz nedavne inspekcijske nadzore oduzeo značajne količine goriva koje će biti preusmerene gradskim opštinama Sopot i Grocka.

"Nafta i benzin biće iskorišćeni za svakodnevne aktivnosti, bilo da je reč o funkcionisanju javnog prevoza, održavanju komunalne infrastrukture ili podršci lokalnoj privredi i ljudima koji žive od poljoprivrede", rekao je Momirović.

On je istakao da taj gest nije samo izraz podrške, već i odraz posvećenosti Vlade Srbije jačanju lokalnih zajednica širom Srbije i da predstavlja još jedan primer solidarnosti i saradnje.
 
"Verujem da je svaki vid podrške lokalnim zajednicama korak ka jačanju nacionalne ekonomije. Verujem u potencijal opštine Sopot i radujem se nastavku naše saradnje kako bismo zajedno ostvarili još veće uspehe u pravcu jačanja kvaliteta života građana", rekao je ministar u tehničkom mandatu.
  • Zemlja čudesa

    26.03.2024 15:16
    U Grockoj ponestalo sredstava za paljenje kuća opozicionih novinara?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija