Vučić sa Dodikom: Pripreme za veliki Vaskršnji sabor teku odlično

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i istakao da pripreme za veliki Vaskršnji sabor teku odlično.
Vučić je izrazio i uverenje da će se do tada pripremiti veliki broj važnih i korisnih odluka za srpski narod.
"Dobar razgovor sa predsednikom Republike Srpske", poručio je Vučić na instagram nalogu buducnostsrbijeav. 
Vučić je nedavno najavio da će 5. i 6. maja u Beogradu i drugim delovima Srbije, biti održan veliki Vaskršnji sabor Srbije i Republike Srpske.
  • Hm...

    28.03.2024 10:46
    Pa i pripreme za veliki prijem Kosova u Savet Evrope teku odlično.
    Ajde podržavatelji lika i dela, za Vaskrs ostavite svoje porodice, svoju decu, svoje vaskršnje trpeze i masovan odlazak autobusima na sabore (vašare), sa sve pečenim volovima, pivom, golim pevaljkama i striptizetama ispod šatora...a možda Vam ponude i prelazak za glasanje
  • Коста

    28.03.2024 07:45
    Коста
    Вашар где славе званичну предају Косова! Свако ко се нађе на том Вашару је Издајник Србије!
  • Plaćač poreza

    27.03.2024 21:46
    Vučić dovodi Srbiju pred međunarodnu izolaciju i svetski poraz svoje politike pokušava da predstavi kao svetsku zaveru protiv Srbije, potpuno isto kao što je kao Miloševićev ministar propagande radio 1999. Svet će izolovati Srbiju kao jedino preostalo rešenje za promenu sulude proruske politike Beograda. Svi drugi pokušaji:velike investicije, umolkavanja, uvođenje u EU porodicu naroda, brojnih bwnedita su propali jer Putinov balkanski potrčko Vučić je spreman sve da uradi za dobrobit Rusije čak i ako to znači uništavanje budućnosti našeg naroda i nestanak naše države i nije ga briga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.