Policija obustavila potragu za devojčicom u okolini Bora: Ne nalazi se na ovom području

Pripadnici MUP-a, nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji, obustavili su dalju pretragu.
Kako navodi MUP, pretraga je u ovom području obustavljena s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju na to da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.
"Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena", naveli su.
Tokom proteklih 27 sati, u potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak juče prijavljen, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova – Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva.
 
Ministarstvo unutrašnjih poslova pokrenulo je juče sistem "Pronađi me". To je prvi put da je sistem pokrenut otkad je prošle godine aktiviran u Srbiji.
 
Dvogodišnja Danka Ilić nestala je juče oko 13.45 sati u Banjskom polju kod Bora, a u potragu za devojčicom uključile su se sve dežurne službe MUP. Devojčica je na sebi u trenutku nestanka imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu, crne patike i kosu vezanu u rep.
 
Ukoliko imate informacije, javite policiji na broj telefona 192.
  • Milica

    28.03.2024 06:54
    Zasto bre granice nisu pojacane do maksimuma. Svaki kofer otvarajte, tako malo dete i u kofer moze da se sakrije. Ovo je prestrasno
  • D moj plavi

    28.03.2024 06:37
    A onaj cuveni tim sto je cas protestant/ cas razbika prozor skupatine a cas vadi lisice i hapse … oni u uskim farmerkama unooje ih decko uvlaci … ti bilmezi nisu sada korisni ? nisu ?
    Mozda inspektor sa masnom kosom iz NS da resi to , on je genijalna da to resi pa sa kumom da zida hotel na frusku goru ?
  • З Карте за Холивуд

    27.03.2024 22:28
    Некако су ми милиционери са петокраком на шапки и службеним фићом били паметнији, а имали су и паметније керове

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.