Treći dan potrage za nestalom dvogodišnjom devojčicom

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, nakon što je obustavljena pretraga terena, ušla je u treći dan.
Treći dan potrage za nestalom dvogodišnjom devojčicom
Foto: 021.rs
Posle dva dana traganja u naselju Banjsko Polje kod Bora, policija je saopštila da obustavlja potragu, jer sve ukazuje na to da se devojčica ne nalazi na tom području, površine 10 kvadratnih kilometara. Policija je saopštila da nastavlja intenzivan operativan rad radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta. 
 
Devojčica je nestala u utorak, u naselju Banjsko Polje kod Bora.
Za devojčicom su tragali policajci, spasioci i građani. 
 
Danka Ilić, koja je nestala u utorak u 13.45 časova, ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.
Ukoliko imate bilo kakve informacije pozovite policiju na broj telefona 192.
 
U Srbiji je prvi put pokrenut sistem "Pronađi me" koji je namenjen za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka maloletnog lica.
  • Maja

    28.03.2024 08:55
    Siroto dete
    Nadam se da ce je naci zivu I zdravu.Duso mila nek ti dragi Bog pomogne da si ziva.Bojim se samo da malo dete tesko da moze samo da opstane,noc,hladnoca,gladno,zedno.Bojim se da nije otmica u pitanju Ljudi,cuvajte decu,sekunda nepaznje je dovoljna da se desi zlo.Ne mogu ni da zamislim kako je roditeljima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.