Vučić otkrio kada se obraća javnosti: Sutra u 18 časova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće su javnosti u petak u 18 časova u Palati Srbija, najavljeno je danas iz njegovog kabineta.
Vučić je danas u Pirotu novinarima rekao će se u roku od 48 sati obratiti građanima i odgovoriti na sva politička pitanja, jer je "situacija toliko komplikovana i kompleksna da mora temeljno o tome da govori", a ne "ofrlje" u jednoj rečenici.
On je najavio da će obavestiti javnost i o razgovorima koje je imao sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Međutim, nije naveo detaljno kojim povodom se sada obraća.

  • Nesa

    29.03.2024 08:11
    Nesa
    Ko ovog coveka vise smatra za ozbiljno i njegove monologe? Izgubio je sav kredibilitet i poverenje jer je rec o nesposobnoj i nezreloj osobi sklonoj laži i korupciji koja je sticajem okolnosti postala Predsednik.
  • Mile

    28.03.2024 21:41
    Opet
    Opet se on obraca,al neznam svrhu toga.Radi sve protiv Srbije,pa da se opravda,Nisam ja majke mi.
  • Slavko

    28.03.2024 21:32
    O Boze
    Boze ako vec moramo da ga slusamo bla bla truc bolje sutra nego da nam upropasti vikend...jrr on ce pričati i pričati....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).