Dačić: Na beogradskim izborima SNS, SPS i Zavetnici na jednoj listi

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da "postoji dogovor" da na lokalnim izborima u Beogradu na jednoj izbornoj listi učestvuju SPS, SNS i Zavetnici.
Dačić: Na beogradskim izborima SNS, SPS i Zavetnici na jednoj listi
Foto: 021.rs
Dačić je za televiziju Pink kazao da je reč o zajedničkom nastupu izbornih lista "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane", koalicije oko SPS-a i Zavetnika Milice Đurđević Stamenkovski, stranke koja je na prethodnim izborima učestvovala na izbornoj listi sa pokretom Dveri.
Na pitanje da li će SPS učestvovati u novoj Vladi Srbije, za čijeg mandatara je predložen predsednik SNS-a Miloš Vučević, Dačić je rekao da je "neupitno" da će SPS učestvovati u novoj vladi.
Dačić je kazao i da se još nije razgovaralo o tome koja ministarstva bi u tom slučaju pripala SPS-u.
  • Steva Bg

    01.04.2024 21:34
    Pitaj malo bazu...
    Vučić je odavno trebao da pita svoje članstvo za mišljenje o ovakvim koalicijama. Njegovi ljudi sa lokala odavno znaju da im SPS, Zavetnici,... mnogo više štete nego što koriste jer kod velikog broja članova i simpatizera SNS-a postoji odijum prema njima. Naročito prema Dačiću.
  • 9

    01.04.2024 19:57
    Do dada je uvek bilo
    "Dva loša ubiše Miloša " . Od kada sad 3 ?
  • Glasaću ponovo :))

    01.04.2024 16:57
    Samo jedan na jedan !
    Sada bi Vučić trebalo da izadje samostalno na izbore da pokaže koliko mu je jaka stranka. I da pokaže Dačiću & Co. da mu za pobedu ne trebaju nikakve parazitsko-udbaške tvorevine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.