Skupštinski odbor za ustavna pitanja pripao SNS-u, nauka poslaničkoj grupi Nestorovića

Odbor Skupštine Srbije za ustavna pitanja i zakonodavstvo i u ovom skupštinskom sazivu vodiće Jelena Žarić Kovačević iz SNS, odnosno iz grupe "Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane".
Skupštinski odbor za ustavna pitanja pripao SNS-u, nauka poslaničkoj grupi Nestorovića
Foto: 021.rs
Najstariji poslanik Risto Kostov koji je danas predsedavao sednicom odbora do izbora predsednika rekao je da je Žarić Kovačević diplomirana pravnica i advokatica, da joj je ovo četvrti poslanički mandat, da je u prethodna dva saziva predsedavala ovom odboru i dala veliki doprinos u promeni Ustava Srbije.
Za zamenicu predsednice izabrana je pravnica Milica Nikolić, poslanica Srpske napredne stranke u trećem mandatu.
Odbor za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo u ovom sazivu vodiće narodna poslanica Bogdana Grifit Koljević, iz poslaničke grupe "Mi- glas iz naroda-prof. dr Branimir Nestorović", a za zamenika predsednice Odbora izabran je narodni poslanik Usame Zukorlić iz Stranke pravde i pomirenja.
  • Mbm

    16.04.2024 20:41
    Stanje uzasa
    Ova Sns gospodjica gospodja je i do sada propustala citav niz zakona koji su loši, stetni, neprimereni pravnom poretku i pravnoj, kakvoj takvoj, sigurnosti. Zato nastavlja svoj "rad" za platu, beneficije, staz i penziju, jer je to jedino što ih sve tamo zanima.
  • John

    02.04.2024 15:43
    Dakle - Ustav - kršiocima ustava; nauka - pobornicima kvazinauke
  • Mui

    02.04.2024 15:42
    Das ist expert

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija