"Pošta" više neće slati sms poruke kad vam stigne pošiljka: Uvela je posebnu aplikaciju

"Pošta Srbije" predstavila je besplatnu aplikaciju pomoću koje će korisnici imati lakši i brži pristup poštanskim uslugama, ali i pomoću koje će se izbeći moguće malverzacije.
"Pošta" više neće slati sms poruke kad vam stigne pošiljka: Uvela je posebnu aplikaciju
Foto: 021.rs
"Pošta Srbije od aprila meseca više neće slati SMS poruke i imejlove. Građani mogu potpuno besplatno da instaliraju aplikaciju ili na Google Store-u ili na Apple Store-u. U slučaju da im treba bilo kakva pomoć, mogu doći u bilo koju poštu. To je način da našim građanima izađemo u susret i da svi oni koji su do juče pokušali da prevare građane, a to šalju u ime pošte, bilo kakve SMS poruke više neće biti moguće. Dakle, skinite našu aplikaciju i videćete sve informacije o vašem paketu na jednom mestu", poručio je v. d. direktora "Pošta Srbije" Zoran Đorđević.
Aplikacija će centralizovati registraciju i identifikaciju korisnika, obezbeđujući jedinstven korisnički nalog koji će korisnicima omogućiti lakši i brži pristup poštanskim uslugama, navodi se u saopštenju.
Korisnici će pored postojećih mogućnosti zakazivanja kurira, praćenja pošiljaka i kalkulatora cena, izbeći malverzacije kojima su u prethodnom periodu bili izloženi, preko SMS poruka i Vajbera.
  • Nenad

    05.04.2024 18:41
    Има ли неког да му наша пошта није украла по неколико пакета са Алија, Виша,... итд.? Мени до сада 8, јурио, писао, кукао и ником ништа али сам сазнао бар да кад пакет уђе у нашу земљу он прође неколико логистичких центара (ја мислио један) и нема шансе да се уђе у траг тој мафији.
    Има ли неко, неко решење или не?! :(
  • Realno

    05.04.2024 13:50
    I ja sada treba da visim na toj aplikaciji cele godine ili da gledam u pasulj ako neko hoće nešto da mi pošalje, a nije mi najavio???
  • stevan

    05.04.2024 10:40
    u pošiljke
    UA pošiljke iz Mađarske imaju pračenje do naše pošte a posle nestaju jer nema kontrole.meni 10 pošiljki od novembra 2023. do danas.do strajka poštara redovno stizale tako da mislim da su i sada u tihom štrajku.tim ljudima treba dati adekvatne plate jer stvarno imaju mnogo posla narocito sa pošiljkama sa aliexpresa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija