Građani u Boru donose cveće i pale sveće, potraga za telom devojčice i dalje traje

Građani Bora, posle informacije o smrti dvogodišnje devojčice, okupljaju se spontano u centru grada i na platou ispred Doma kulture pale sveće, ostavljaju cveće i igračke.
Građani u Boru donose cveće i pale sveće, potraga za telom devojčice i dalje traje
Foto: Pixabay
N1 prenosi da su građani Bora posle konferencije za medije ministra Bratislava Gašića, na kojoj je izneo detalje o nestanku i smrti Danke Ilić (2) kao i o osumnjičenima, spontano počeli da pristižu u centar grada i opraštaju se od deteta koje je tražila cela Srbija.
 
Na platou ispred Doma kulture Borani su ostavili cveće, balone, plišane igračke i zapalili su sveće.
I dalje traje potraga za telom devojčice.
 
Pretražuje se nekoliko deponija u Banjskom polju i okolini, prenosi RTS.
Policija je uhapsila dve osobe osumnjičene da su ubile Danku Ilić, saopštio je predsednik Aleksandar Vučić na posebnoj sednici vlade Srbije.
 
MUP je nakon toga potvrdio tužnu vest i saopštio da su uhapšeni su S. J. (50) i D. D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili dvogodišnju devojčicu.
 
Njima je određeno zadržavanje zbog sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, navelo je tužilaštvo.
 
Ministar Bratislav Gašić je rekao da postoji sumnja da je telo deteta jedan od osumnjičenih prebacio na drugu lokaciju 28. marta.
  • Vlad Cepes

    08.04.2024 14:52
    Otimanje drzave
    Siguran sam da se sve lepo vidi na ona dva minuta sa naplatne rampe.
  • pera

    05.04.2024 08:51
    ..
    Nisam stigao juce... Iz jucerasnje vesti o Gasicevom saopstenju: "Policija je kretanje majke preko telefona pratila od izlaska iz stana"
    Posto je prvo majka izasla iz stana, pa nestalo dete, pa pozvana policija, pa je policija pratila njeno kretanje od izlaska iz stana, samo da konstatujem da je lepo saznati da se kretanje svih nas trajno belezi i drzava u svakom trenutku zna gde je ko od nas ili kad je gde bio. Lepo.
  • Nena

    05.04.2024 08:16
    Kako su samo mogli, imaju li oni decu, unuke? Sta alkohol uradi? Pocivaj u miru dusice malena, dragi roditelji neka vas ljubav i iskrena saosecajnos dobrih ljudi ojaca i pomogne da prebrodite ovu bol koju cela Srbija deli sa vama

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija