Tužilaštvo o saslušanju osumnjičenih za ubistvo devojčice: Jedan priznao, drugi se brani ćutanjem

Više javno tužilaštvo u Zaječaru donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih J.S. i D.D, zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.
Tužilaštvo o saslušanju osumnjičenih za ubistvo devojčice: Jedan priznao, drugi se brani ćutanjem
Foto: 021.rs
To je saopštilo tužilaštvo.
 
D.D. je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, dok se J.S. branio ćutanjem.
Na predlog tužilaštva, sudija Višeg suda u Zaječaru osumnjičenima je odredio pritvor u trajanju do 30 dana, zbog opasnosti od bekstva, mogućnosti da utiču na svedoke i da unište ili uklone tragove izvršenja krivičnog dela, kao i zbog uznemirenja javnosti.
 
O daljem toku postupka biće ispitani svedoci i sprovedena neophodna veštačenja, navodi se u saopštenju.
Policija je, posle desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsila S. J. (50) i D. D. (50)  zbog sumnje da su ubili devojčicu.
 
Potraga za telom devojčice Danke Ilić, koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, nastavljena je i danas, a prema pisanju RTS, u Banjskom Polju od jutros je manje policije nego prethodnih dana.
 
Proverava se više lokacija u borskom kraju.
 
Građani Bora i Banjskog polja donose cveće i sveće i upućuju saučešće porodici Ilić.
  • zztop

    06.04.2024 11:54
    O ovom slučaju će se još danima i mesecima pisati , sve više mi liči kao da su ovu dvojicu uhapsili po naređenju sa visoka, a ne na osnovu istrage i dokaza ...
  • Otisao iz Srbije

    06.04.2024 10:17
    Znači priznali "ubistvo"
    ali nema tela?

    Važi.

  • Neko

    06.04.2024 10:01
    Mislite da je narod glup?
    Da uklone tragove?Pa to su već uradili kada ih je policija pustila na slobodu,kad nisu prošli poligraf,itd.Zar mislite da je narod toliko glup?Nađite telo Danke,da se pristojno sahrani.Ovo već nema smisla,te izjave ma sve ..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija