Vučić: Nije trenutak da se Srbija pridružuje BRIKS-u, nalazimo se na evropskom putu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne misli da je sada trenutak da se Srbija pridružuje BRIKS-u.
Vučić je za televiziju Informer, čiji je gost bio više od tri sata, rekao da je razlog tome to što se Srbija "nalazi na evropskom putu".
"Ali BRIKS nikako ne smemo da potcenimo, tu ideju ne smemo da potcenimo", rekao je Vučić.
BRIKS predstavlja ekonomsku zajednicu Brazila, Rusije, Indije, Kine i Južne Afrike.
  • Plaćač poreza

    07.04.2024 15:50
    Da je to moguće Vučić bi odmah priključio Srbiju tom savezu svetske sirotinje bez kanalizacije i sa većinski poljskim WC-om ali to nije moguće. Srbija je Evropska zemlja zapadnog saveza i može biti jedino članica EU ili postati izolovano pusto ostrvo nalik Kubi.
  • Bojan

    07.04.2024 14:48
    @Analitičar pravi

    Ma šta kažeš, čak do 10%? Imamo tu sreću da se MI jedini zalažu za ulazak u BRIKS, pa precizno možemo da odredimo koliko se idiota zalaže za tu ideju.
  • @Sinjor

    07.04.2024 14:29
    Ko nas tacno drzi u zaustavnoj traci? Oni sto nece (ne umeju) da ispune zahteve koje su druge zemlje ispunile ili mislite da nas ne pustaju oni koji godinama gledaju koliko su oni koji su za to izabrani nesposobni da ih ispune?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.