Osumnjičeni za pomaganje posle ubistva male Danke preminuo: Naložena obdukcija

Četrdesetogodišnji D.D. iz Bora, osumnjičen za pomaganju nakon teškog ubistva dvogodišnje Danke Ilić, iznenada je preminuo u pritvoru.
Osumnjičeni za pomaganje posle ubistva male Danke preminuo: Naložena obdukcija
Foto: 021.rs
Muškarac se u pritvoru nalazio od subote, 6. aprila, kada je uhapšen zajedno sa 73-godišnjim R.D.
 
Kako se navodi u saopštenju MUP-a, D.D. je u jutarnjim satima pozlilo.
"Uprkos blagovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru, koji su pokušali reanimaciju, on je u 3.10 časova ujutru preminuo. Smrt je konstantovana od strane lekara mrtvozornika", navodi MUP.
MUP dodaje da je o događaju odmah obavešteno Više javno tužilaštvo u Zaječaru, koje je naložilo obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu.
 
Podsetimo, 40-godišnji D.D. uhapšen je 6. aprila, nakon čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati u Policijskoj upravi u Boru. Sa njim je bio uhapšen i 73-godišnji R.D.
 
Preminuli je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao D.D. (50), osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, nakon izvršenog krivično dela.
 
Mediji su pisali da je reč o bratu muškarca osumnjičenog za ubistvo.
  • Vera

    10.04.2024 12:40
    čudo
    Prosto je neverovatno kako neki ljudi potpuno zanemare elementarnu logiku kada se dohvate tastature! Čovek koji je umro mogao je samo da bude koristan u istrazi i pruži neke važne podatke. Ne pada vam ni na pamet kako olako i bez ikakvih argumenata izričete tako zastrašujuće pretpostavke. O svemu, i o državnim organima i o lekarima - samo tako, nešto su vam nesimpatični! To ne treba raditi, svet počiva na harmoniji i ravnoteži, treba voditi računa o onome šta se radi, šta se misli, i kako se o drugima sudi!
    Što ne pomislite ono što je najverovatnije - da je bio u užasnom stresu što se našao u tako čudovišnom zločinu, bez obzira na to kakva je njegova uloga u tome bila i kakva mu je kazna pretila i jednostavno to nije izdržao!Čovek je složeno biće, ima i dušu i savest, u manjoj ili većoj meri, pa i one reaguju!
  • Mira

    08.04.2024 13:29
    Tuga i neverica
    Nije mi jasno zašto policija još nema informaciju gde je telo nesrećne devojčice. Šta misle okrivljeni da će postići, telo će se svakako naći. Verovatno okrivljuju jedni druge da su premestili telo, to su neljudi. Kako je roditeljima i porodici devojčice, kako će oni ovo preživeti? Iskreno saučešće, i da što pre pronađu dete, da konačno počiva u miru.
  • Šumadinac

    08.04.2024 09:03
    Obdukcija
    Ko vrsi obdukciju? Mislite da taj doktor sme da napise istinu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.