Konfiskovana imovina Milana Radoičića bila je na ime njegove supruge

Sva imovina bivšeg potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, koja je oduzeta i konfiskovana, registrovana je na ime njegove supruge.
To je rekao direktor Agencije za upravljanje oduzetom i konfiskovanom imovinom na Kosovu Enver Krasnići.
 
On je u intervjuu za KTV rekao da nisu uspeli da obezbede dokumentaciju koja dokazuje Radoičićevo vlasništvo nad oduzetom imovinom.
"Ni mi ni policija nismo uspeli da obezbedimo papire koji dokazuju vlasništvo Radoičiča nad oduzetom imovinom. Ove nekretnine koje su oduzete su u vlasništvu žene ili bivše žene. Vila nema dokumentaciju, to je bila divlja gradnja nepoznata bar našim institucijama“, rekao je Krasnići.
 
On je kazao da je akcija zaplene imovine počela u januaru.
"Stiglo je rešenje suda od 18. januara o zapleni imovine, u kom slučaju su oduzeti automobil, bager i dva kamiona, koji je agencija prihvatila i stavila na čuvanje u sigurno skladište. Zatim je došla druga odluka koja se odnosi na 31 prevozno sredstvo. Bilo je automobila i motora, nekoliko bagera i drugih transportnih sredstava“, rekao je Krasnići.
 
Dodao je da su u skladu sa zakonom ta vozila data na korišćenje policiji Kosova.
 
U severnom delu Kosovske Mitrovice prošle nedelje konfiskovana je nepokretna imovina Milana Radoičića.
 
U oružanom sukobu između grupe koju je predvodio bivši potpredsednik Srpske liste Radoičić i kosovske policije, 24. septembra prošle godine ubijene su tri osobe srpske nacionalnosti i jedan kosovski policajac.
  • Aleksandra

    09.04.2024 10:34
    Nacionalisticki sljam!
    Taj veliki patriJota koji svima broji krvna zrnca je sve naveo na suprugu?U jednom dnevnom listu je objavljen izvod iz katasra sa imenom oca supruge, za kucu na Dedinju. Glupi narode, vi se koljete medjusobno vec 30 godina, jer vas budale navlace da mrzite druge narode, nacije, manjine (sad su Vlasi na tapetu), a oni vam se smeju u facu. Ali to im nece proci ovde u Vojvodini! Mi postujemo i volimo nase komsije i sunarodnike i svi smo gradjani ove zemlje bez obzira na veru, naciju ili bilo koju pripadnost. Ali se zapitajte, ko vas uvlaci u krug mrznje vec 30g. Foliranti i psi rata!
  • NSadjanin

    09.04.2024 07:07
    I tako kosovari dobise G klase na poklon
  • Au

    09.04.2024 06:32
    Botovi
    Šta je botova pa lupaju minuse za svog brata Milanceta najvećeg patriotu medju njima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.