Đurđević Stamenkovski: Odgovoran čin što su Zavetnici sa onima kojima je Srbija na prvom mestu

Odgovoran je čin to što su se Zavetnici pridružili "svenacionalnom i državotvornom objedinjavanju svih onih kojima je Srbija na prvom mestu".
To je izjavila predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski.
 
"Mislim da je to jedan odgovoran čin, a oni slobodno neka napadaju, slobodno neka vređaju. Na kraju krajeva to više govori o njima nego o nama", rekla je Đurđević Stamenkovski za TV Pink i dodala da bi je oni koji je danas napadaju slavili i hvalili da je izabarala da ide njihovim putem.
Ona je rekla i da je ponašanje Dragana Đilasa u emisiji "Utisak nedelje", kada nije želeo da nastavi razgovor do kraja emisije, najbolje reprezentovalo na koji način taj deo opozicije vidi izbore i dijalog.
 
"To je ukratko - daću vam slobodu mišljenja sve dok se vaše mišljenje podudara sa onim što ja mislim. Dakle, dok mi se dopada ono što govorite, ja ću s vama da razgovaram", rekla je Đurđević Stamenkovski.
Ona je dodala i da je manir tog dela opozicije da određuje ko je prava, a ko lažna opozicija, uništio opoziciju na srpskoj političkoj sceni, dodajući da izgleda da je "prava opozicija samo onaj ko misli kao Đilas".
 
Ona je dodala da nikada nije želela da bude deo opozicionog bloka koji su oni ustrojili kao jedini, pravi, legitimni opozicioni blok. 
 
"Zato što sam smatrala da nije reč o opozicionarstvu, već o podrivanju zemlje, o obesmišljavanju opozicionog delovanja. Jer vi ukoliko ste tendenciozni u svemu što radite, ukoliko po svaku cenu tražite prostor za kritiku, a ne prepoznate kada je nešto važno za vašu zemlju da to podržite, bez obzira na to koja stranka to inicirala, to znači da vi nemate dobru nameru", ocenila je Đurđević Stamenkovski.
  • Bojan

    13.04.2024 12:08
    @Nevena

    Naravno da je bolja i da ovde ima deset puta veću podršku, mada da isečeš figuru od kartona i ona bi bila bolja od ovih tvojih litijaša.
  • Nevena

    13.04.2024 01:39
    Ljudi,šta vam je Milica kriva? Vama je bolja "Srbija protiv nasilja"?
  • nsadjanin

    10.04.2024 14:52
    Eh Milice
    Neverovatno je da nju više ni ne vređaju očigledni argumenti i pozivanje na ono što je očigledno uradila.
    Neka joj je Bog u pomoći.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.