Sindikat GSP: Autobus na liniji 78 u Beogradu se zadimio, ali nije bilo požara

Autobus na liniji 78 pokvario se danas oko 13.40 u Bulevaru oslobođenja u Beogradu, kod Slavije, ali osim pojave dima, nije bilo požara.
Predstavnik sindikata "Pravda" u Gradskom saobraćajnom preduzeću (GSP) Zoran Stefanović rekao je za televiziju N1 kazao je da je, prema informacijama koje ima, autobus imao problem sa sistemom za hlađenje.
 
"Crevo za antifriz je puklo i došlo je do izlivanja tečnosti na motor, zbog čega je došlo do pojave dima, pa su ljudi pomislili da je došlo do zapaljenja, međutim, sva sreća da nije", kazao je Stefanović.
Autobusima na liniji 78 upravlja privatna firma "Banbus", a sredinom marta je na istoj liniji i u istoj ulici, sa jednog autobusa otpao točak koji je jednu ženu usmrtio, a drugu povredio.
"Ako Privremeni organ želi da pravi javno-privatno partnerstvo sa ovakvim privatnim prevoznicima, mislim da to nije dobro za građane koji koriste usluge javnog gradskog prevoza", rekao je Stefanović.
 
Kako je preneo N1, autobus se pokvario u Bulevaru oslobođenja nedaleko od Slavije, gde su u istoj saobraćajnoj traci i tramvajske šine, što je izazvalo kolaps koji je trajao oko 40 minuta.
  • Na zapadu ništa novo

    10.04.2024 11:51
    na istoku stare priče
    Znači, stanje je normalno, čim se autobus ne zapali, u redu je.
  • Jacovitti

    10.04.2024 07:09
    Inače autobusi, kao i fen, mlin za kafu, pegla, usisivač itd. rade na dim. Čim im dim iscuri, više ne rade...
  • Mika

    09.04.2024 20:23
    Mika
    Ma nije to nista,još malo kada budemo poleteli,dimicemo se u vazduhu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.