Biciklistkinju kod Šapca udario voz

Ženu na biciklu večeras je udario voz na pružnom prelazu u stanici Klenak kod Šapca i ona je sa lakšim povredama prevezena u bolnicu - saopštilo je večeras preduzeće "Srbija kargo".
Biciklistkinju kod Šapca udario voz
Foto: 021.rs
Biciklistkinju je oko 19.45 nameravala da pređe prugu mada su rampe bili spuštene, i lokomotiva je tada udarila - prenela je RTS.
Na mesto udesa su došli policija i zajednička železnička komisija "Infrastruktura železnice Srbije" i "Srbija kargo" za isleđenje vanrednih događaja.
"Srbija kargo" je pozvala sve da poštuju propise i saobraćajnu signalizaciju "jer samo tako mogu da se spreče ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija