AMSS: Iako je vikend, nema zadržavanja na graničnim prelazima

Saobraćaj u Srbiji će danas povremeno biti pojačanog intenziteta zbog vikenda, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).
AMSS: Iako je vikend, nema zadržavanja na graničnim prelazima
Foto: 021.rs

U saopštenju se navodi da nema zadržavanja na graničnim prelazima za putnička i teretna vozila.

Lepo vreme će doprineti većem broju biciklista, pešaka i motociklista kako na gradskim saobraćajnicama tako i putevima van naseljenih mesta.

Zbog toga će i pored dobrih uslova za vožnju svim učesnicima u saobraćaju biti potrebna veća pažnja i opreznija vožnja, navodi se u saopštenju.
  • Realista

    13.04.2024 08:54
    sasvim druga priča
    A zašto kamiondžije najavljuju štrajk na prelazima ako nema zadržavanja vikendima? Super je to kada objave parcijalnu informaciju, samo onu koja im odgovara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.