MUP: Nastavlja se potraga za telom dvogodišnjakinje, priključili se i pripadnici Žandarmerije

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da se nastavlja potraga za telom dvogodišnje Danke Ilić.
"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za suzbijanje kriminala Uprave kriminalističke policije, zajedno sa kolegama iz Bora i policijskim službenicima Policijske uprave Bor, intenzivno rade na pronalasku tela dvogodišnje devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim slučajem", piše u saopštenju Ministarstva.

Takođe, potrazi se priključilo i 50 pripadnika Žandarmerije na potezu od sela Zlot ka mestu Sumrakovac, a akcijom pretrage terena rukovodi načelnik Policijske uprave Bor Zoran Milijić.

Kako podseća MUP od momenta prijave nestanka 26. marta, u potrazi za nestalom devojčicom učestvovalo je više stotina pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su intenzivno radili na detaljnoj pretrazi šireg i užeg područja u ovom delu Borskog okruga.
 
Podsetimo, danas je deseti dan potrage za telom Danke Ilić, odnosno deseti dan od hapšenja osumnjičenih koji su priznali ubistvo.
  • Аца Дромбуља

    13.04.2024 13:55
    Нај боље да крену из почетка пошто дођоше до краја ,канда село није округло него равна плоча
  • Zebra

    13.04.2024 13:49
    Ja i dalje ne verujem koliko je naš sistem besmislen!!! Da je iko normalan, ovi manijaci bi propevali u roku od dva dana!!!

    Ili ni oni sami ne znaju. Ili su uradili još veće zlo pa se plaše dodatne kazne. U ovoj zemlji je sve moguće.
  • Joca

    13.04.2024 13:18
    Ukoliko učionioci nedela ne odaju lokaciju tela, ovi indijanci isto mogu tražiti zauvek.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.