Mali: Izgradnja Nacionalnog fudbalskog stadiona počinje 1. maja

Potrepredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da se očekuje da će 1. maja biti postavljen kamen temeljac za izgradnju Nacionalnog fudbalskog stadiona u Surčinu.
On je govoreći o tome za koga će biti posla na prvom raspisanom tenderu za poslove na izgradnji objekata za "Ekspo 2027" rekao da će u taj projekat moći da se uključe sve domaće firme, inženjeri, građevinske firme, projektanti, svi koji žele da rade.
"Mi ćemo samo u pripremnim radovima imati 4,5 miliona kubnih metara peska koje ćemo nasuti, skoro milion kubnih metara kamena. To su ogromne stvari i očekujem 1. maja, kao što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio, postavljanje kamena temeljca za izgradnju Nacionalnog stadiona", rekao je Mali za TV Prva.
Dodao je da se rokovi poštuju i da se čak ide pet do 10 dana ispred roka.
  • Mad Hatter

    15.04.2024 09:18
    Pola Vojvodine nema cistu pitku vodu.

    Sta cemo sa tim dugogodisnjim problemom?
  • Nikola

    14.04.2024 19:01
    Nuklearka, metro i rafali sa francuzima. Nacionalni stadion sa svima. Kada slecemo na Mars da obezbedimo redovnu liniju do Marsa ovom narodu sto je pao sa Marsa kada sve ovo veruje za svoje pare?
  • Eee

    14.04.2024 18:57
    Lako je
    Uzimati kredite koje drugi vraćaju, i uvek prethodni krivi, nikada vi
    Još da su pošteni izbori, odavno bi došla nova lica

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija