Za volanom sitroena pijan i drogiran: Imao 1,82 promila alkohola, a bio i na kokainu i ameftaminu

Saobraćajna policija u Nišu danas je oko 8 časova presretačem zaustavila "sitroen" koji se Bulevarom svetog cara Konstantina u Nišu kretao brzinom od 103,4 km/h na delu puta gde je ograničenje 60.
Za volanom sitroena pijan i drogiran: Imao 1,82 promila alkohola, a bio i na kokainu i ameftaminu
Foto: 021.rs
Kontrolom je utvrđeno da je vozilom upravljao dvadesettrogodišnji vozač koji je bio u stanju veoma teške alkoholisanosti jer je vozio sa 1,82 promila alkohola u organizmu, a droga testom utvrđeno je da je pozitivan na kokain i amfetamin, saopštio je MUP.
Vozač je isključen iz saobraćaja i zadržan u službenim prostorijama, a protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.
Prekršajna prijava biće podneta i protiv dvadesettrogodišnjeg vlasnika vozila koji se nalazio na mestu suvozača jer je omogućio da njegovim vozilom upravlja lice pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, navedeno je u saopštenju.
  • Ivan

    17.04.2024 13:34
    S obzirom na broj pluseva i minusa, rekao bih da su SNS botovi citali i ocenjivali ovaj clanak. Crknite
  • Duško

    15.04.2024 08:53
    Bravo za policiju
    Uništiti,pohapsiti svu tu bandu,siledžije,prestupnike,kriminalce.Toga se toliko nakotilo u zadnjih 30 godina ,tek ova vlast je počela da ih urniše ali trebate će još dosta vremena da se korov u Srbiji očisti .
  • Ahaa

    15.04.2024 08:45
    Ju
    Jadan covek ako je njemu trebalo i alkohola i kokaina i amfetamina da ne zna gde je. Ovi normalni to resavaju sa 3-4 piva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.