Šapić o gradskom prevozu: Normalno je da se dešavaju incidenti

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je, komentarišući nedavne nesreće i kvarove gradskih autobusa, da je "normalno da se dešavaju incidenti, kojih je uvek bilo".

"Normalno je i da se dešavaju incidenti kojih je bilo uvek, jer svakog dana na ulice izađe 2.000 vozila. Sada pravimo i nove ugovore sa privatnicima gde ih uslovljavamo da moraju da kupe nove autobuse", rekao je Šapić.

Naveo je da se sprema kupovina tramvaja i autobusa i potpisivanje novih ugovora za "potpuni oporavak javnog prevoza".
Kada su u pitanju informativne table na stajalištima, kazao je da ih je do sada postavljeno oko 900, a da je ideja da ih na teritoriji celog grada bude oko 4.000.
 
Nekoliko autobusa pokvarilo se ili se zapalilo od početka godine u Beogradu, dok je sa autobusa na liniji 78, kojom upravlja privatni prevoznik "Banbus", otpao točak koji je usmrtio ženu na trotoaru kod Karađorđevog parka.
 
  • Ana

    16.04.2024 06:00
    Čudan neki čovek
    Svakodnevno koristim liniju 511. Neredovni polasci, autobusi prljavi, vrata ne mogu da se zatvore, prozori ne mogu da se otvore, od izduvnih gasova ti pripadne muka kako uđeš, vozila se samozapaljuju, pitanje dana je kada će neko nastradati... Prevoz na toj liniji obavlja Neko kome Niko ne može Ništa... Gradonačelnik ćuti... u stvari, ne ćuti, nego se svađa kao baba sa pijace...
  • Vlada

    15.04.2024 07:02
    Ima li kraja
    Ulice grbave, rupe, ulegnuća, prljavština po trotoarima, početo ne završeno, završeno naopako, završeno ajd opet , novi travnjaci ali suvi ko seno, itd itd
  • Mbm

    15.04.2024 04:41
    Sapica niko nece
    Nikoga ne zanima govor davnog vsterpoliste i needukovanog samozvanog gradonacelnika koji je pod prinudnom upravom zbog: divlje gradnje po Beogradu, nebrige o stanovništvu grada, besposlice kojs vlada u Beogradu u svim strucnim službama i privatizacijom opljackanim preduzećima, nepostojsnju odbora na terenu za pomoc i rešavanje ugrozenosti i problema gradjana, jer taj kso i raniji gradonacelnici koristi poziciju za licne interese, uzima samo za sebe, ne saradjuje niti rszgovara sa gradjanima, nije sposoban niti kredibilan da reši za gradjane ma koji problem u gradu u kome unistava gradsko saobracajno preduzeće i diluje sa "privatnicima". Pored navedenog jedino sto radi je pokazivanje neznanja i niske naobrazbe i licnog prostakluka. Ceo grad je unistio svojim neradom i platom koju prima za nerad. To jr žalosna istina propalog Beograda u kome jedino divlja gradnja i gradjevinska mafija cveta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija