Predsednik MZ tražio da ponovi izjavu medijima, zaboravio da se zahvali vladi i predsedniku Srbije

Koalicija "Čačak protiv nasilja" saopštila je da je predsednik jedne mesne zajednice u tom gradu zamolio lokalne medije da ponovi izjavu o završenim radovima na čišćenju kanala i košenju trave.
Kako navodi ova koalicija, on je tu molbu uputio jer je zaboravio da se zahvali gradonačelniku Čačka, Vladi i predsedniku Srbije.
"Svedoci smo da je to praksa režima Srpske napredne stranke i da se gradonačelnik Čačka Milun Todorović posle svake izjave zahvaljuje predsednicima vlade i države, što je radila i (bivša predsednica Vlade Ana) Brnabić koja se zahvaljivala svom šefu. Sve nam to odaje utisak da je jedan čovek u Srbiji zaslužan za svaki otkos i pokošenu travčicu u državi", navodi se u saopštenju koalicije "Čačak protiv nasilja".
Koalicija podseća da se porez koji svaki građanin plaća koristi za funkcionisanje države i svih njenih segmenata.
 
"Porazna je činjenica da se momentom uplate svojih obaveza lako odričemo prava na upravljanje tim novcem i smatramo da to više nije naša briga", navodi se u saopštenju koalicije "Čačak protiv nasilja".
  • Кева

    16.04.2024 17:09
    Можда је овај председник МЗ купио диплому па заборави добављаче а узе је на рате
  • frka

    16.04.2024 16:05
    neodgovorni su i zaboravni
    Druze predsednice jedne mesne zajednice, pogledajte kao vredni botovi nisu zaboravili da kliknu minus kod negativnih komentara. Sada vam je karijera ugrozena zbog zaboravnosti.
  • Pera

    16.04.2024 11:36
    Ovo su prave lepote neostaljinizma.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.