Povređeni vodnik Vojvodić i dalje kritično, ali ima poboljšanja

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je da je jutros dobio izveštaj o zdravstvenom stanju starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je teško povređen prilikom vežbe.
Kako je rekao Vučević, izveštaj pokazuje da ima napretka, ali da je to i dalje kritična faza koja će trajati u naredna dva, tri dana.
"Ne mogu da kažem da je sve rešeno ali mislim da ima izgleda da sačuvamo ljudski život, sve što je moglo da se uradi je urađeno", rekao je Vučević za RTS.
Vučević je juče obišao Vojvodića na Vojno medicinskoj akademiji zajedno sa načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem. On je rekao da je zastavnik Miodrag Tošković, koji je poginuo, bio iskusni specijalac, kao i Vojvodić, i da će vojna i civilna komisija utvrditi šta se tačno desilo.
 
Do nesreće je došlo na vežbi desanta iz helikoptera na vodenu površinu na kanalu Dunav-Tisa-Dunav.
  • Jovan

    18.04.2024 00:21
    Alarm
    Dokle će naša vojska da gine na vojnim vežbama ?!
  • PATTON i opet

    17.04.2024 11:56
    Комеморативни скуп покојном заставнику Мијодрагу Тошковићу биће одржан у касарни "Растко Немањић" у Панчеву дана 18.04.2024. године са почетком у 10.00 часова и сахрана је планирана у 15.00 часова на гробљу у Старој Пазови.
    Саучешће породици!
    Слава му!
  • /

    17.04.2024 10:31
    /
    samo onaj ministar za zdravlje da ga ne obidje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija