Grbović: Opciju bojkota nismo sklonili sa stola, ali je to poslednje - iznuđeno rešenje

Opciju bojkota izbora smatramo poslednjom, najgorom i iznuđenom, ukoliko ništa drugo ne može da donese rezultat, izjavio je za NIN predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović.
Grbović: Opciju bojkota nismo sklonili sa stola, ali je to poslednje - iznuđeno rešenje
Foto: 021.rs
"Zbog toga nju i ne skidamo sa stola, ali činimo sve što je u našoj moći da do nje ne dođe", rekao je Grbović i dodao da deo opozicije učestvuje u pregovorima maksimalno konstruktivno, a da se ponekad "prelazi i granica samopoštovanja".
 
Grbović ističe da opozicija zna kolika je odgovornost na njima da bi se došlo u situaciju da se u junu u Beogradu verifikuje volja i želja građana da se vlast promeni.
"Dokle god postoji milimetar prostora da se nešto promeni i da se stvore uslovi da se na izborima učestvuje, mi ćemo se boriti", dodao je on.
 
Grbović nije želeo da govori o detaljima zašto je PSG napustio poslanički klub Stranke slobode i pravde.
"Birao sam da o tome ne govorim, jer bi bilo besmisleno potezati te priče dok se ne završe pregovori o izbornim uslovima. Ne bežim od bilo kakve rasprave, nego mislim da bi to bilo kontraproduktivno", rekao je on.
 
Grbović smatra da bi bilo katastrofalno da zbog bilo kakve nesuglasice sve to ostavi traga na koaliciju. 
  • Hahah

    18.04.2024 10:17
    Ajd ti druze izadji sam na izbore da vidimo koliko ces glasova dobiti, paonda bistri politiku.
  • Z

    18.04.2024 10:01
    Sinko bices ti veciiti opozicionar kao Djilas sa tako naivnim razmisljanjem.

    Djilas je milioner i njemu odgovara da bude vecno u opoziciji ali ti nisi.
  • Ђорђе

    18.04.2024 09:58
    Ђорђе
    Ако се непромене услови од Избора нема ништа нити ће било ко изаћи. АВ је БГ изгубио у Децембру али ето још владају док је и НС упитан. И ви ми нисте јасни јер од Децембра причате о крађи уценама и сада опет заговарате да Грађани изађу...бојим се да ако прихватите овакве Изборе изгубићете подршку и доживети дебакл. Поверења нема у АВ и СНС али буквално и колико чујем видим Бојкот је једино решење док неко из ЕУ СЕ и сл.неорганизује Изборе у Србији. Ако и тада АВ добије Изборе онда и нека влада колико му воља јер шта друго рећи и написати?! Боље политичка криза које АВ неодговара него намештени Избори! БОЈКОТ!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.