VIDEO: Dolovac pobegla od novinara - ambasadori "ljudski štit"

Republička tužiteljka Zagorka Dolovac je još jednom izbegla pitanja novinara.
Tužiteljka koje nema. Kako piše Insajder.net, Zagorka Dolovac se pojavila u javnosti – i to jeste vest, jer vrhovna tužiteljka godinama izbegava javnost. 
 
Novinar Insajdera želeo je da postavi pitanja Zagorki Dolovac o tome šta čini da bi se brže procesuirale brojne krivične prijave zbog sumnji na neregularnost decembarskih izbora. 
Međutim, ona nije htela da sasluša pitanja, pa je pobegla. Ovog puta, utočište je našla kod ambasadora Kristofera Hila, šefa Delegacije EU Emanuela Žiofrea i šefa Misije OEBS-a Jana Bratua.
 
Tužiteljka Dolovac: Sada me napadaju ovi novinari...
 
Ambasador Hil: Zbog čega?
 
Tužiteljka Dolovac: Ne znam, zaista. Ali, to je razlog zašto sam vam prišla.
 
Ambasador Žiofre: Ona kaže da smo mi ljudski štit.
 
Ambasador Hil: Mi smo ljudski štit.
Pokušao je novinar Insajder ponovo da dobije odgovor od Dolovac, ali je ovog puta intervenisao ambasador Hil. 
 
"Izvinite, ali ovo je privatni razgovor", rekao je Hil.
 
 
Privatni razgovor se uskoro završio, te su pokušali opet da postave pitanja. Međutim, Dolovac je napustila skup - kroz pomoćni izlaz.
 
"Tako je vrhovna javna tužiteljka nastavila dugogodišnju praksu ignorisanja novinarskih pitanja koja su u interesu javnosti, a koja godinama pokušavamo da joj postavimo", navodi Insajder.net.
  • Nisu

    19.04.2024 23:45
    joj novinari "pretnja" vec ISTINA da je na funkciji koju ne obavlja u skladu sa zakonom. Zaslužuje nov pridev uz ime Pobegulja zagorka.
  • Stefan veci

    19.04.2024 18:54
    Ovi novinari postaju sve opasniji i suroviji svakim danom. Te ona Zanklina svaki dan zlostavlja lepog naseg precednika, pa ona u Bosni napastvuje Dodika i Precednika, sad ovaj vija najbolju tuzioca Zagu. Pa imali pravde i zakona u nasoj zemlji da se svi ti novinari poapse, sve njih Marinika i Djilas placaju. Izgleda da samo jos na Informeru i Hepiju ima dobrih, castnih novinara koji pisu istinu.
  • zztop

    19.04.2024 18:43
    Pa kristofer hil kao da je SNS-ovac brnabu brani od opozicije , zagorku od novinara i AV od EU , malo li je ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija